Beşiktaş'ta performansı sık sık eleştirilen Adem Ljajic'in neden kötü oynadığı ve kadroya alınmadığı ortaya çıktı. Stanija Dobrojevic ile ayrıldıktan sonra psikolojisi bozulan Ljajic'in kötü performansının kaynağı ayrılık olduğu öğrenildi

Beşiktaş'ta performansıyla eleştirilen Ljajic'in neden kötü performas sergilediği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı taraftarlar tarafından sık sık eleştirilen tecrübeli oyuncunun performansının düşük olmasının sebebi ayrılık...

Instagram'da kendini 'Sırp bombası' olarak tanıtan 35 yaşındaki fenomen, ülkesinde bir hayli meşhur.Big Brother benzeri bir programda yarışarak ilk kez adını duyuran ve bu programda verdiği erotik görüntülerle ülke gündemine oturan isim, şimdilerde sosyal medyada ününe ün katıyor. Adem Ljajic'in bu paylaşımlardan rahatsız olduğunu ve bu sebeple ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Ayrıldıktan sonra bir türlü eski performansını yakalayamayan Sırp oyuncu bir hayli eleştiriliyor.

Beşiktaş'ta Ljajic'in ayrılık sonrası performansı etkilendi. Duygusal kişiliği ile ön plana çıkan yıldız oyuncu Beşiktaş'ta yokları oynuyor. Bu sezon henüz istenilen düzeyde olmayan orta saha oyuncusunun kötü performansının nedeni ayrılık olduğu öğrenildi. Yakın çevresinden gelen haberlere göre ayrıldıktan sonra kendini sosyal hayattan soyutlayan yıldız oyuncu antrenmanlarda da mutsuz görüntüsü dikkat çekiyor.

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Başakşehir’i misafir ettiği maç öncesi Ljajic geceye damga vurmuştu.Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Sırp futbolcunun ellerini cebinden çıkarmadan ısınması taraftarları kızdırmıştı.Ljajic, geçtiğimiz haftalarda da ellerini arkaya bağlayarak antrenmana çıkmıştı. Bu sezon henüz hiç skora etki edemeyen 29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’ta yıllık 2.2 milyon euro kazanıyor.

Kaynak:Mynetspor