Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, A Spor'da gündemdeki önemli soruları yanıtladı.

"LEIVA 'BİTMEDİ' DENEMEZ AMA..."

Beşiktaş'ın gündeminde olan Leiva transferi hakkında konuşan Orman, "Leiva konusu tamamen kapandı demem. Daha karar vermedim. Şu anda Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Kur artıyor. Leiva transferinde şimdi düşünmeye başladık, Beşiktaş'a ekstra maddi külfet yüklemeye gerek var mı? Bunu yönetim kurulunda biraz daha tartışmamız lazım. Ama Liverpool'da Leiva'yı bırakmak istemiyor." dedi.

"CENK MUTSUZ"

Cenk Gönen hakkında itiraflarda bulunan başkan, "Cenk'in bir mutsuzluğu var. Açıkcası bizim de Cenk ile ilgili bir mutsuzluğumuz var. Cenk'in işine daha motive bir şekilde asılması gerekir. Ben geçtiğimiz hafta Cenk ile görüştüm. Biz ona güvenmesek sözleşme uzatmazdık zaten. Ben Cenk'te yeni stada ilk kaleci olarak çıkma konsantrasyonu görmek isterim ama göremiyoruz. Şu anda daha fazla kaleci transferi konusunda bilgi verecek durumda değilim." dedi.

OZAN TUFAN NEDEN OLMADI?

"Transfer illa olacak diye bir şey yok. Ozan konusu da bu şekilde. Bakın yıldızları transfer döneminde toplamak Beşiktaş'ın başlattığı bir süreçti. Ama maddi sıkıntılar geldi arkasından. Bakın Galatasaray da Trabzonspor da aynı şeyleri yaşadı. Biz istedik Ozan'ı, Bursasor yönetimi de başka şekilde hareket etti. Olmadı, nasip değilmiş."

"QUARESMA ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR"

Ricardo Quaresma hakkında konuşan başkan Orman, "Ricardo Quaresma üzerine oyunlar oynanıyor. Trabzonspor maçında hata yapmıştır. Bu hata üzerine de ceza verilecekse verilir. Bunu da biz vermeyiz. Burası bir kurum, kuralları var. Teknik ekip gereken kurallara göre ceza verirse bizim yönetim kurulunda önümüze gelir." diye konuştu.

Son olarak Maio Gomez transferini de yorumlayan Orman, bu ismin önemli bir transfer olduğunu ancak Gomez'i bu durumu sahada kanıtlaması gerektiğini de sözlerine ekledi. 


GOAL