20 yıl Beşiktaş forması giyen, siyah-beyazlı kulüp de dahil olmak üzere birçok takımın teknik direktörlüğünü yapan Razı Çalımbay, İHA' ya özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu ve antrenörü Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı kulüpten kendisine bir teklif gelmesi hâlinde kabul edeceğini açıklarken devre arasında yapılan takviyelerle ilgili olarak da yorumlarda bulundu.

Çalımbay, "Herkes yapmaya çalıştı. Bunların içinde Galatasaray eksik olan noktalarını tamamladı. Diğer takımlar da transferler yaptı. Zaten ligin gidişatına göre kimin daha iyi transfer yaptığı belli olacak. Örneğin Diagne, Kasımpaşa'da çok iyi bir performans sergiledi ve Galatasaray'a geldi. Başakşehir'in transferi Robinho ve Beşiktaş'ın aldığı Kagawa çok iyi oyuncular. Bütün takımlar gerekli transferleri yaptılar. Ama önemli olan verecekleri fayda. Mesela Diagne, Kasımpaşa'daki gibi devam edebilecek mi, diğerleri de öyle. Önemli olan takıma katkıları," dedi.

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Burak Yılmaz'la ilgili de konuşan Çalımbay, "Geçen sene Burak Yılmaz'la çalıştığımda Burak sakattı. Sakat olarak oynamasına rağmen 19 gol attı. Şimdi sağlam ve antrenman eksiği var. 1-2 hafta içinde çok büyük faydası olacaktır. Bana göre hem Beşiktaş'a hem de seçilirse Milli Takım'a faydası olacaktır. Burak iyi bir futbolcu ve iyi bir golcü. Bunu da geçen sezon gösterdi," açıklamasını yaptı.


Kaynak: Goal.com