İŞTE O AÇIKLAMALAR

"Kazanmak önemli ama koşullar da iyi olmalı. Havayı soğukluğunu biz değiştiremeyiz ama zemin bizim elimizde.. Günah, ben tesisime hibrit saha yapacağım, burada böyle! Buz olsun da bozuk olmasın saha. Osmanlıspor'a da da yazık, kazanamazsın tabii sahanda, bu zeminde oynanır mı, günah ya. Kötü saha, onlar bu sahada daha adapte oluyorlar, büyük takıma karşı da motive oluyorlar. Bütün oyuncuların kazanma ruhunda oynaması önemli. Eleştirmeyi haksızlık olarak görüyorum bu ortamda. Eksiklerimizi biliyoruz, iyi bir zeminde oynatın herkesi hak edenin kazandığı bir oyun olsun. Antrenman sahan iyi olsan ne olur, buradan oynuyordun. Bugün Bursa sahası açıldı zemini çok iyi deniyor, burada kötü. Bir denge yok! Sivas'a gideceğiz Sivas istemiyor sahasında oynatmak. Bu tip şeyler var. 50 sene önce yapılıyordu böyle şeyler, zemin kötü, çocuklar topu vermez falan, artık geçelim buraları. Uluslararası alanda iyi takımlar, iyi kulüpler olmalıyız artık. Bu olmadan da öncelikle sahalar, tesisler olacak. En iyi oyuncular böyle yarışacak, biz de iyi futbol seyredeceğiz".

"Yorumla gündem yapmamak lazım. Kim ince ince doğranıyor, kim doğranmıyor, kim ne yapıyor konuşmak doğru değil. Ben de bunu yapsam doğru iş yapmam. Hakem bugün boğuşmaya izin verdi ama neden böyle yaptı diyemem. Eli vermemişse oyun devam ediyor, vermişse de santra yaparsın. Herkes konuşuyor zaten, bana sıra gelmez bu ara".

"Gökhan Töre çok önemli bizim için, kendisi de bunu biliyor ama fizik olarak düşüş sıkıntısı yaşıyor, tam olarak hazır değil. bugün ısınırken de sıkıntısı oldu, oynatmayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim. Çok maç alacağız biz Gökhan'la daha, onun da bunu bilmesi gerekiyor. Oynayanlar da iyi gayret gösterdi böyle bakmak lazım". 

Ajansspor