Ocak ayına fırtına gibi başlayarak Tolgay Arslan, Vagner Love, Tolga Zengin ve Gökhan Töre'yi kamp kadrosuna almayan Beşiktaş'ta yönetim ile Şenol Güneş arasında yapılan toplantıdan sürpriz detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ümraniye'de Şenol Güneş, transfer komitesi ve başkan Fikret Orman arasında yapılan toplantının ardından kulübe kaynak yaratacak ve ekonomik anlamda rahatlatabilecek oyuncuların elden çıkarılması kararının alınmasının ardından siyah-beyazlı kulübün transfer stratejisi de belirlendi.

4 futbolcu ile yola devam etmeme kararı alan Şenol Güneş, siyah-beyazlı yönetimden stoper ve forvet transferi istedi. İki transfer üzerine yoğunlaşılmasını talep eden Güneş'in sürpriz kararlarından biri de Gökhan Gönül üzerine oldu.

İyi bir sağ bek transferi durumunda ekonomik sebeplerden dolayı Gökhan Gönül'ün de elden çıkartılabileceği opsiyonunu masanın üstüne koyan Güneş, siyah-beyazlı yönetimi ekonomik olarak rahatlatmak için üzerine düşen neyse onu da yapabileceğini iletti.

QUARESMA VE LARIN SATILABİLİR!

İleriye dönük iki genç futbolcuyu transfer etmeyi planlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma ve Cyle Larin'in de satılarak bonservis geliri elde edilebileceğini siyah-beyazlı yönetime iletti.

Öte yandan yaşanan ekonomik krizin en ciddi mağdurlarının başında gelen teknik direktör Şenol Güneş'in bir süre önce alacağı ile ilgili yönetime yapılandırma yaparak kolaylık sağladığı ortaya çıktı. Güneş'in yaklaşık 1.1 milyon euroyu bulan geçmişe dönük alacaklarını sezon sonuna kadar dört eşit taksitle alacağı belirtildi.


Kaynak:Sporx