Yeni sezonda 3 kulvarda birden önemli başarılar yakalamayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrolarını güçlendirmek için düğmeye basmıştı. İlk olarak savunma hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Kara Kartal’ın, Katalan devi Barcelona’nın Brezilyalı sol beki Adriano Correia’ya kancayı taktığı ortaya çıktı. Transfer komitesini Erdal Torunoğulları’ndan devralan yönetici Umut Güner’in, bu yıldızın transferi konusunda ünlü menacer Ahmet Bulut’a yetki verdiği ve tarafların pazarlıklara başladığı öğrenildi.

7 yıldır Barça’da

Barcelona’da 7 sezondur forma giyen Adriano Correia, sol bek hattına ek olarak, sol kanat ve orta alanın ortasında da görev yapabiliyor... Teknik kapasitesi oldukça yüksek olan Sambacı, hızlı bir futbolcu olması sebebiyle hücum hattına oldukça katkı sağlayabilen bir isim... Bire bir pozisyonlardaki etkili görüntüsüyle de dikkat çeken Adriano, geçen sezon Barça formasıyla çıktığı 19 maçta takımına 2 asistlik katkı sağlamıştı.

Digne geldi, o gidiyor

Barça’nın geçen hafta Paris Saint-Germain’den 16.5 milyon Euro’ya Lucas Digne’yi kadrosuna katmasının ardından şimdiden sol bek hattında 23 yaşındaki futbolcunun ve Jordi Alba’nın gerisinde kalan Adriano, daha fazla görev yapabileceği bir takımda görev yapmaya sıcak bakıyor. Kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 4 La Liga, 4 İspanya Kupası, 4 İspanya Süper Kupası, 3 FIFA Dünya Kulüpler Kupası ve 2 UEFA Kupası bulunan yıldız futbolcunun, Devler Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş’ta görev yapabileceği konuşuluyor.

Kaynak : Fanatik