Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma, iyi oynadıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Takıma her zaman yardımcı olup elinden gelenin en fazlasını vermeye çalıştığını söyleyen yıldız futbolcu, şuanki durumundan memnun olmadığını çünkü yeterince forma giyemediğini de sözlerine ekledi.

Şampiyon olmak için bireysel olarak değil takım olarak çalışmaları gerektiğini söyleyen Quaresma: ''Şampiyon olmak istiyorsak bunu bireysel olarak değil takım olarak başarabiliriz. Ancak bu şekilde başarıya koşabiliriz. Futbolu seviyorum ve futbola aşığım. Taraftarımıza da beni destekledikleri ve içimdeki futbol aşkını ateşledikleri için teşekkür ederim.'' diye konuştu.

YAN HAKEM NASIL GÖRDÜYSE...

Takım arkadaşlarını tebrik ederek sözlerine başlayan Ersan Gülüm ise iyi mücadele ettiklerini, Rizespor'un da oyuna iyi başladığını ancak oyun kontrolünü ellerinde tutup baskıyı artırdıklarını söyledi. Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol hakkında da konuşan Ersan: ''Golümüz sayılmadı. O pozisyonda ofsayt yoktu. Yan hakem nasıl gördüyse artık... Biliyorum baskı altındalar ama yan hakemlerin biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Günün sonunda kazandık ve rahatladık. Şimdi hafta içindeki Avrupa maçımıza odaklanacağız.'' diye konuştu.