Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Olcay Şahan, Sporting karşısında yedikleri ilk golden sonra dağıldıklarını belirtti.

Siyah beyazlı ekip Portekiz deplasmanında maçın büyük bölümünü kontrol edip öne geçmiş olmasına rağmen üst üste üç gol yiyerek kaybetti ve Avrupa Ligi'ne veda etmek zorunda kaldı.

Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Olcay, "Üzgünüz. Çok iyi hazırlandık ve maça çok iyi hazırlandık. 70'e kadar pozisyon vermedik. Şanssız bir gol yedik ve dağılma oldu sonra da. Bu maçı hemen unutup çabuk lige odaklanmamız lazım. Önümüzde Galatasaray maçı var." dedi.

Gollerde büyük hatası bulunan Tolga Zengin'e sahip çıkan yıldız oyuncu, "Tolga ağabey ya da defansa bağlamaya gerek yok. Bu bir takım oyunu. Pozisyonları değerlendirseydik farklı olabilirdi. Benim de kaçırdığım poziyon var. Bu maçı unutup Pazartesi üç puan almak istiyoruz." sözlerini kullandı.

QUARESMA: ÇOK İYİ BİR MAÇ OLUYORDU...

Takımın bir diğer yıldızı Ricardo Quaresma da iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerine vurgu yaparken "Çok iyi bir maç oluyordu bizim için. 1-0 öndeydik, iyi gidiyorduk, ikinci golü ararken golü yedik. Bu tarz hatalar pahalıya patlayabiliyor. Bundan ders çıkarmamız lazım. Artık lige odaklanacağız. Bugün savunma ya da hücum kötüydü diyemeyiz. Takım halinde oynuyoruz. Hep beraber hata yaptık. Artık Sporting maçı bitti. Ligi ve Galatasaray maçını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş 14 Ekim Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak.