Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, kazandıkları şampiyonluğa sezon başından beri inandıklarını söyledi.

Maçın ardından konuşan Tolga Zengin, “Sezon başından beri her maç çok önemliydi. Burada da kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Şampiyonlukta herkesin emeğinin olduğunu vurgulayan tecrübeli file bekçisi, “Az oynayanından çok oynayanına kadar herkesin emeği var. Kar, kış demeden bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu en çok onlar hak etti.” diye konuştu.

Kariyerinin ikinci şampiyonluğunu yaşadığına dikkati çeken Tolga Zengin, “Bu benim ilk değil ikinci şampiyonluğum. Bu şampiyonluk Trabzonspor taraftarlarına da armağan olsun. Geçen sene sonunu getirememiştik ama iki senede çok tecrübe kazandık” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’la gelecek sezon için herhangi bir imza atılmadığını ifade eden Beşiktaşlı kaleci, “Kulüple bir şey imzalamama gerek yok. Biz oturur konuşuruz. Ben söze önem veririm” dedi.

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncularından Serdar Kurtuluş da büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, “Şampiyonluk tarif edilemez bir duygu. Sezon başından beri hedeflediğimiz bir yol vardı ve bugün o yolu bitirerek şampiyon olduk. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.