Bundesliga’da forma giyen Arturo Vidal basına verdiği röportajda Münih’e transferini ve eski hocasını anlattı.

The Times gazetesi ile gerçekleştirilen röportajda kariyeri ve eski teknik direktörü ile ilgili ilginç şeyler söyledi.

Bavyera ekibi Bayern Münih’e geçtiğimiz yaz 37 milyon euro’ya mal olan başarılı orta saha oyuncusu, Münih’ten önce İngiliz ekibi Manchester United’dan da transfer teklifi aldığını açıkladı. 4 sezon oynadığı Juventus’ta agresif oyun yapısı ve attığı goller nedeniyle siyah beyazlı taraftarların gözünde sembol oyunculardan biri haline gelen oyuncu Bayern Münih’te de şu ana kadar 32 maça çıkmayı başararak takımda kendine iyi bir yer edindi.

Şili Milli Takımı ile 2015 yılında ilk kez Copa America zaferi kazanan 28 yaşındaki futbolcu, birlikte çalıştığı Jorge Sampaoli’nin Chelsea’ye gideceği söylentileri ile ilgili de demeç verdi.

Sampaoli’nin Premier Lig’e çok uygun bir karakteri ve oyun yapısı olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, “Sampaoli’yi İngiltere’de görmek isterim, kaliteli bir antrenör ve çalışacağı her kulübü ileriye taşıyabilecek bir isim” dedi.

Şilili teknik adamın hızlı oyunu sevmesi, hücum futbolu oynatması ve çalıştırdığı takımlara yüksek pres özelliği getiren bir antrenör olduğunu söyleyen Vidal, eski hocasının İngiltere’de çok iyi işler başarabileceğini söyledi.


Kaynak: Sporcope.com