Borussia Dortmund, İlkay Gündoğan'dan sonra bir yıldızını daha kaybetmek üzere... 

Menajeri Mino Raiola'ya göre Ermeni oyuncunun gelecek sezon Manchester United forması giymenin hayallerini kurduğunu ve bu yüzden Dortmund'un teklifini reddettiği konuşuluyor. Raiola'ya göre İngiliz kulübün yıldız oyuncu için 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını, ancak Dortmund Yönetim Kurulu Başkanı Hans Joachim-Watzke'den olumsuz yanıt aldığını açıkladı.


Raiola bununla birlikte Watzke’nin sonunda ikna olacağını düşünüyor. Zira Mikhitaryan’ın sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitiyor. Dortmund yönetimi bir sezon daha bekleyip yıldız oyuncuyu bedelsiz olarak göndermek istemiyor. Raiola, "Watzke'yi çok yakından tanıyorum. Şu anda pazarlığı kızıştırmaya çalışıyor.


Henrikh  Mkhitaryan , United'a gitmek istediğini açıkça kendisine iletti. Çünkü böyle bir fırsat her oyuncunun karşısına çıkmaz. Önümüzdeki günlerde herkesin çıkarına olacak mantıklı bir çözüm yolu bulunacağı konusunda umutluyum" dedi.


Dortmund daha önce İlkay Gündoğan'ı da Manchester City'e göndermişti. 


Henrikh Mkhitaryan geçtiğimiz sezon Dortmund forması ile çıktığı 52 maçta 23 kez ağları havalandırırken 32 de asist yaptı.