Bundesliga takımlarından Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak, bir gün Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de oynama ihtimalinin bulunmadığını açıkladı.

Ünlü gazeteci Ayşe Arman'ın Instagram canlı yayınına konuk olan genç savunma oyuncusu Ozan, takipçilerden gelen "Bir gün Fenerbahçe'de oynar mı?" sorusuna şu yanıtı verdi; "Ben Galatasaraylıyım, bir gün Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok." 

Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra 2019'da Stuttgart'a ve oradan Schalke'ye transfer olan 20 yaşındaki stoper, Almanya'ya uyum sağlamakta ilk etaplarda zorlandığını itiraf ederken şu şekilde konuştu;

"Almanya demek, problem demek. Taşındım, koltuk siparişi verdim, 12 haftada geldi koltuklarım. Allah'tan bir Türk buldum, bana numunelik eşya verdi. Almanların pratik zekası sıfır, 12 haftaysa, 12 hafta. Ne yazıyorsa o." 

Sarı Kırmızılı ekibi deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'den övgüyle bahseden Ozan Kabak şu ifadeleri kullandı; "Fatih Terim size güvendiyse, siz de onu mahçup etmemek zorundasınız. Ben de öyle yaptım. Şampiyonlar Ligi ve ligde üst üste maçlar oynadım. Zamanla heyecanı attım ve iyi maçlar çıkardım. Fatih Hocamın her zaman yanına giderim, Türkiye'ye döndüğümde ilk gittiğim yerlerden biri Florya'dır. O da her zamanki babacanlığıyla beni karşılar ve sohbet ederiz." 

Öte yandan genç futbolcu Ozan Kabak, İngiltere, İspanya veya İtalya'da sürekli şampiyonluğa oynayan ve Şampiyonlar Ligi'ne düzenli katılan bir takıma transfer olmaya sıcak baktığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.com