Kayserispor ile karşı oynayacaklarını anımsatan Hamzaoğlu, "Sahamızda güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Bu maçı ne yapıp edip kazanmalıyız. Sahamızda kazanmak zorundayız. Dışarıdan alacağımız ekstra puan olacak ama içerideki tüm maçları kazanmak zorundayız." dedi.

Hamzaoğlu, kaderlerini kendi sahalarında oynayacakları müsabakaların belirleyeceğine vurgulayarak, "İç saha maçları bizim için avantaj. Kendi sahamızda güçlü bir takımız. Daha rahat oynuyoruz. Burada mutlaka kazanmalıyız. Kazanırsak yukarı çakacağız. Bunu yapacak gücümüz var, inancımız, takıma güvenimiz de var. Ortaya koyduğumuz mücadele ve oyun daha yukarıları hak ediyor. Bunu başaracağız. Biraz sabır. Ligin sonuna kadar bu mücadele ile gideceğiz."  şeklinde konuştu.

Kayserispor'un etkili oyuncuları olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdüdü:

"Oynadığınız her takımın buna benzer oyuncuları var. Ortaya mücadele koymak zorundayız. Rakibe göre de bir oyun anlayışımız mutlaka olacak. Kendi sahamızda oynadığımız bir oyun anlayışımız var. Yine etkili ve baskılı, pozisyon arayan, pozisyon bulan ve gol bulmaya çalışan bir takım olacağız. Bunları yaparken geride açık vermeden rakibi iyi kapatmak önemli. Rakibimiz güçlü bir takım ama bizim de gücümüz var."

KAYNAK:: TRT SPOR