Uruguaylı futbolcu teknik direktör Oscar Tabarez’den özür diledi.
Geçtiğimiz günlerde Copa America’dan elenen Uruguay’da Luis Suarez’in yedek kulübesinde yaptığı hareket olay olmuştu.

Venezuella karşılaşmasında Oscar Tabarez tarafından ısınmaya gönderilen ancak karşılaşmaya alınmayan Luis Suarez yedek kulübesinde Oscar Tabarez ile tartışmış ve kulübeyi yumruklamıştı. Maçtan sonra Oscar Tabarez, Suarez’i tam hazır olmadığı için oyuna sokmadığını ifade etmişti.

Marca’ya konuşan Luis Suarez “Doğru olmayan bazı şeyleri açığa kavuşturmak lazım. Kendimi hazır tutmama rağmen 90 dakika verimli oynayacağımı sanmıyorum. Tabarez’e çok teşekkür ederim çünkü oyuna girseydim çok kötü olurdu. Bu kas sakatlığı çok aldatıcı. Bir kaç dakika iyi görünseler de daha sonra sakatlığım nüksedecekti.” diye konuştu

LUİS SUARES “YEDEK KULÜBESİNİ YUMRUKLAMAM ACİZLİĞİMİN BELİRTİSİ”

Barcelonalı futbolcu yumrukladığı yedek kulübesi için ise “Yedek kulübesini yumruklamam acizliğimin belirtisi, ülkeme yardım edememem beni çok yaraladı. oynayamadım çünkü hocama karşı geldim. Sinir bozucu hareketler sergiledim.”

“Sezona iyi başlamak istiyorum ama hala 1 maçımız kaldı. Jamika’yı yenmek ve ülkemizde saygınlığımızı devam ettirmek için sahaya çıkacağız. Jamaika’ya karşı oynamaya bilirim, bekleyeceğim ve tamamen hazır olunca oyuna gireceğim.”

“MESSİ UMARIM COPA’YI KAZANIR”

Luis Suarez kardeşi Paolo Suarez’in Oscar Tabarez’i eleştiren tweettine ise “Paolo benim kardeşim ama onunla lişkilerim çok düşük. Ayda sadece bir kaç kez onunla konuşuyorum. Paolo, Oscar Tabarez’e özür dilemesi gereken kişinin kim olması gerektiğini anlamalı. Takım arkadaşlarımın yanında o hareketi yapmamalıydım.”

Suarez hangi takımın Copa America’yı kazanmasını istediği sorusuna ise “Umarım Messi, Copa America’yı kazanır” diye konuştu. 

Sporcope