İkinci devreye iyi hazırlandıklarını belirten Fatih Aksoy, "Çalışmalar devam ediyor, herkes çok mutlu. Hocam hem antrenmanlarda hem de maçlarda bana çok şey kattı." dedi.

Birden fazla bölgede forma giyen Fatih Aksoy, "Çok yönlü bir oyuncu olmak benim için avantaj, şu an için orta sahada olmaktan mutluyum, ancak nerede görev verilirse oynarım." şeklinde konuştu.

Başarının sırrını dile getiren Fatih Aksoy, "Başarımızın sırrı arkadaşlık, ciddiyet, iş disiplini, keyif ve iyi niyetli mücadele." ifadesinde bulundu.

Fatih Aksoy şampiyonlukla ilgili gelen soruya ise, "İkinci yarıdaki 6-7 maçı iyi atlatırsak şampiyonluğu konuşmaya başlayabiliriz." yanıtını verdi.

İkinci devrenin ilk mücadelesinde Beşiktaş'a konuk olacaklarını anımsatan Fatih Aksoy, "Beşiktaş maçı en çok odaklanacağım maç. Şans gelirse, Beşiktaş formasını kaldıracağımı ispatlamak istiyorum. Beşiktaş maçında gol atarsam sevinmem." şeklinde konuştu.

Genç futbolcu son olarak, "Milli Takım her oyuncunun heyecan duyacağı bir yer. Çağrılmayı ben de hayal ediyorum." ifadesinde bulunarak sözlerini noktaladı.

KAYNAK: TRT SPOR