Konyaspor-Beşiktaş maçına, Beşiktaş’ın durumuna, Galatasaray’ın zorlu fikstürüne ve Fenerbahçe’nin deplasmanda bu akşam karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçına ilişkin analizlerde bulunan Cansun’un açıklamalarından satır başları;

“BEŞİKTAŞ GOLCÜ FARKIYLA KONYASPOR MAÇINI ALDI…”

 Beşiktaş’ın zorlanacağını ama kazanacağını söylemiştim Beşiktaş zor da olsa golcü farkıyla maçı aldı diye düşünüyorum. Haftaya Kayserispor maçı var 40 bin kişi orada müthiş bir hava yaratacak, futbolcular da o havaya girdi. Orada bir Oğuzhan değişikliği olabilir aslında çünkü haftalardır Adem Ljajic takıma katkı yapmıyor. Beşiktaş taraftarının Oğuzhan’dan senelerdir beklentisi var ne olursa olsun Oğuzhan’ın kazanılması gereken yeteneklerden olduğunu düşünüyorum.

“DİABY KOORDİNASYONU YAKALAYAMADI…”

Diaby o koordinasyonu yakalayamadı. Gol pozisyonlarını değerlendiremiyor dün de bir iki gol kaçırdı ondan dolayı biraz sitemde bulunduk bu oyunculardan daha fazla katkı bekliyoruz çünkü geldikleri yerlerde yapmış olduklarına bakarak bunu istiyoruz.

“TRABZONSPOR BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE…”

Trabzonspor müthiş bir hava yakaladı ama inanılmaz şanssızlar… Novak, Ekuban, Onazi… Bu kadar sakatlığa rağmen şu anda lider Trabzonspor. Oyuncularından belki %50 performans aldı, Trabzonspor bu şekilde devam eder ve devre arasında takımı bozmayacak iki oyuncu alırsa sezon sonuna dek ilk iki içinde gideceğini düşünüyorum. Trabzonspor’da müthiş isimler var. Trabzonspor’un Galatasaray karşısında kazanacağını düşünüyorum.

“CLUB BRUGGE MAÇI PSG MAÇI KADAR ZOR OLUR!”

Galatasaray’a Brugge karşisında başarılar dilerim Başakşehir haricinde Avrupa’da somut bir başarı yakalayan takımımız yok. Takımlarımızın Avrupa’da çok başarılı olmasını istiyorum! Takımlarımızın başarılı olması lazım ki ligimize de bir kalite gelsin. Club Brugge çok tehlikeli maç, PSG maçı kadar zor bir maç olur. Kolay olacağını sanmıyorum ama moral yakalamak için Galatasaraylı oyuncuların kazanmak isteyeceğini düşünüyorum. Bu moralle hafta içi Şampiyonlar Ligi maçının vermiş olduğu yorgunluk olacak bu sebeple Trabzonspor’un taraftarının da vermiş olduğu havayla kazanacağını düşünüyorum.

“MALATYASPOR, FENERBAHÇE KARŞISINDA BİR ADIM ÖNDE!”

Kendi sahasında oynayan Malatyaspor’un bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Kendi sahasında büyük takımlara karşı puan vermeyen bir takım. Sergen Yalçın başarılı… Fenerbahçe geçen seneye göre iyi başladı ama ben halen bazı şeylerin eksik olduğunu hissediyorum. ‘Bu sene Fenerbahçe kesin sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalar’ dedirttirmiyor bu futbol bana. Bugün çok zevkli ve çokta zor bir maç olacak Fenerbahçe için, Malatyaspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanacaktır diye düşünüyorum.