Antonie Griezmann 1984'te Michel Platini'den beri Avrupa Şampiyonası'nın en çok gol atan ismi oldu. Griezmann Fransa Milli Takımında PUMA Tricks'leri ile 6 gol kaydetti. Griezmann Euro 2016'nın en çok gol kaydeden ismi ve UEFA tarafından da "Turnuva'nın En İyi Oyuncusu" seçildi.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Alex Ferguson, Ioan Lupescu,Alain Giresse gibi isimlerden oluşan teknik gözlemciler, Fransa'nın 25 yaşındaki futbolcusu Antoine Griezmann'ı, EURO 2016'nın en iyi oyuncusu seçti.

Turnuvada altı gol, iki asistle yıldızlaşan Griezmann, Cristiano Ronaldo (üç gol, üç asist) ve vatandaşı Olivier Giroud'yu da geçerek (üç gol, iki asist) Altın Ayakkabı Ödülü'nü kazanmıştı.

Arda en kötü 11'de

En kötü 11'de ise şu isimler yer alıyor: Joe Hart ( İngiltere), Lorik Cana ( Arnavutluk), Sergey Ignashevich ( Rusya), Alexander Dragovic ( Avusturya), Mario Götze ( Almanya), Arda Turan ( Türkiye), Thomas Müller ( Almanya), Raheem Sterling ( İngiltere), Harry Kane ( İngiltere), Robert Lewandowski ( Polonya), Zlatan Ibrahimovic ( İsveç).