Kadıköy'de Adanaspor karşısında kaybedilen 2 puandan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam şampiyonluk inançlarını koruduklarını dile getirdi.

Advocaat, hala bu takımla bir şeyler yapabileceklerini ifade ederken şu sözleri söyledi: "Bir şeyler değişmesi lazım bu ekipte. Bunun için çalışıyoruz. Her şey istediğiniz gibi gitmiyor bazen. Bu kadroya bazı eklemeler yapmalıyız. Şampiyonluğa inancımı sürdürüyorum. Adanaspor'a saygı duyuyorum ama kendi sahamızdaki maçları kazanmalıyız. İlk yarıda kötü bir oyun sergiledik. İkinci yarı iyi bir skor için mücadele etti. 3-2 için şans ihtiyacımız vardı, olmadı. İlk yarıdaki futbolumuzdan dolayı mutsuzum."

İkinci yarıda konuk ekip Adanaspor'lu oyuncuların çok fazla yerde kaldıklarını söyleyen Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat: "Oyunun kontrolünü ele almamız gerektiği anlarda çok sıkıntı yaşadık. Bu bizim açımızdan iyi olmadı." ifadelerini kullandı.

"Ben Tribünleri Her Zaman Dolu Görmüştüm"

Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün daha fazla taraftar önünde oynaması gerektiğine dikkat çeken Advocaat sözlerini şöyle noktaladı: "Şu an 10-12 bin kişi önünde oynuyoruz. Bu duruma çok şaşırdığımı söyleyebilirim. Hollanda'da Fenerbahçe'nin maçlarını izlerken hep tıklım tıklım tribünler görmüştüm. Bu konu beni üzdü, şaşırttı."