Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatına Osmanlıspor karşılaşmasıyla 'dur' diyen Fenerbahçe'de Tekbik Direktör Dick Advocaat'ın sabır doldu. Hollandalı teknik adam Advocaat, 4 futbolcuyu takımda görmek istemiyor...

Miroslav Stoch, Salih Uçan, Oleksandr Karavaiev ve Emmanuel Emenike'nin bir türlü kendilerini istenilen seviyeye gelemediklerini ve sabrının taştığını belirten 69 yaşındaki teknik adam, Hollandalı yıldız sağ bek oyuncusu Van der Wiel konusunda da hafta hafta düşünmeye başlayacak.

Habere göre, taraftarların adeta sevgilisi olan Martin Skrtel ve Simon Kjaer'den vazgeçmek istemeyen Dick Advocaat, Rus defansif oyuncu Roman Neustadter'i de çok önemli bir opsiyon olarak düşünüyor. Sol bekte mevkisinde Hasan Ali Kaldırımve son haftaların formda ismi İsmail Köybaşını dönüşümlü oynatan 69 yaşındaki Dick Advocaat, vatandaşı Jeremain Lens'i ise en önemli yıldızı olarak belirledi. 

Formsuz oyuncuların fazlalığı nedeniyle bunalan başarılı antrenör, Van Persie ve Sow'u şu anda ilk iki alternatif olarak ilk 11'de düşünüyor.

- Skorer