Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları sürerken, yıldız isimlere teklifler gelmeye devam ediyor.

Sarı Lacivertli takımın ligde liderlik koltuğuna oturmasında önemli katkısı bulunan genç kaleci Altay Bayındır da Avrupa devlerinin gözdesi olmuş durumda.

Fenerbahçe'nin milli fileci şimdiden 4 takımın radarına girdi.

Altay Bayındır'ın bonservis bedelini belirleyen Sarı Lacivertli kulübün yönetimi, 20 milyon euro'nun altındaki teklifleri dikkate almayacak.

Fenerbahçe ilk 8 haftalık periyodu lider olarak geçerken, bunda Spor Toto Süper Lig'in en az gol yiyen iki kalecisinden biri olarak Altay Bayındır büyük rol oynadı. Ve bu performans sonucu eski bir hikaye yeniden canlandı.

Altay Bayındır için Lille, Ajax ve Newcastle United'ın devreye girdiği fakat en ciddi adayın Serie A ekibi Inter olduğu öne sürüldü.

İtalyan basınında yer alan haberde; Fenerbahçe'nin genç eldiveni Altay Bayındır'ın, Inter'in 37 yaşındaki kalecisi Handanovic'in yerine transfer edileceği yazıldı.

Sarı Lacivertli kulübe ulaşan resmi bir teklif şu an için bulunmazken, kulislerde ve Avrupa basınında Altay'ın ocak veya en geç temmuz ayında Avrupa'ya transferi çok yüksek bir ihtimal olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe yönetimi ise sessizliğini koruyor.

Fenerbahçe başkan Ali Koç'un başarılı kaleci için belirlediği taban fiyatın 20 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Koç, geleceğin kaptanı olarak gördüğü Altay'ı astronomik bir ücret gelmedikçe kesinlikle satmaya sıcak bakmıyor.

Kaynak : Fotomaç