Fenerbahçe'nin yeni transferi genç kaleci Altay Bayındır, Real Madrid karşısında 5 gol yemesine rağmen iyi bir performans gösterdi. Mücadelede 5 gol yemesine rağmen yaptığı birçok kurtarışla kalesinde daha fazla gole izin vermedi.

Mücadeleyi tribünden izleyen Fenerbahçe'li taraftarlar, 21 yaşındaki kalecinin yaptığı kurtarışların ardından tezahüratlarla genç kaleciye destek oldu.

Altay Bayındır maçın ardından FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

Genç file bekçesi : ''Bu turnuvada yer almak prestij açısından önemliydi. Eksiklerimizi,hatalarımızı gördük. Hazırlık maçları oynadık. Tabii ki de yenmek olabilir, yenilmek olabilir, goller olabilir. Bunlara fazla takılı kalmamak gerekiyor. Neleri eksik yaptığımızı, daha iyi yapabileceğimizi çıkarıp lige en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Maçtaki kurtarışlarıma değil de yediğim gollere odaklanmış durumdayım. Yediğim golleri nasıl çıkarabilirdim, biraz sonra onları izleyeceğim. Fenerbahçe camiasında oynuyoruz. Buradaki ilk hedefimiz '' Nasıl daha iyi olabilirim ? '' olmalı. Eksiklerimizi kapatıp Fenerbahçe camiasına yakışır oyuncular olacağız inşallah'' şeklinde konuştu.

Kaynak: NtvSpor