Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, sosyal medya hesabı Instagram'da Arda Turan ile canlı yayın gerçekleştirdi.

33 yaşındaki deneyimli futbolcu Arda Turan'ın Ümit Özat'ın "Fenerbahçe'ye transfer olur musun?" şeklindeki sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Sohbette maç başı sistemini değerlendiren Arda Turan şu ifadeleri kullandı; "Maç başı sistemi dünyanın en kötü sistemi. Oyuncuyu, takım arkadaşına düşman ediyorsun. 2M€ kazanacağına, 1.4M€ ver ama maç başı olmasın. Ben bir gün sportif direktör olursam, asla maç başı koymayacağım" 

Öte yandan Sarı Lacivertli kulübün eski Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, canlı yayında "Kaptanlar selam" şeklinde yorum yaptı. Bu yorumun ardından Fenerbahçeli taraftarlar çok sayıda mesaj yazdı.

43 yaşındaki teknik direktör Ümit Özat canlı yayında "Fenerbahçe'den teklif gelse gider mi diye soruluyor. Ben gitmez diyorum. Artık Arda Galatasaray ile özdeşleşti." ifadelerini kullandı.

Arda Turan ise;  "Ben bu konuda fikrimi daha önceden söyledim. Fikrim de sabittir."dedi.

Ümit Özat'ın; "Aziz Yıldırım'ın 1 saatte Arda'yı ikna ederim sözlerine katılıyor musun?" şeklindeki sorusuna ise 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu şu yanıtı verdi; "Herkes kendi tarafında güzeldir. Böyle rekabet içerisinde çok daha güzeliz diye düşünüyorum" 

İspanya basınından Sport, geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ın gelecek sezon Galatasaray forması giyeceğini ve bu transferde 66 yaşındaki teknik adam Fatih Teirm'in rolünün büyük olduğunu öne sürmüştü.

Arda Turan ise Spor Arena'ya yaptığı özel açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı; "Gelecek sene Galatasaray'da oynayacak mıyım bilemiyorum. Başkanın ve hocanın sözlerinin üzerine bir şey diyemem. Beni çağırırlarsa giderim. Ben sağlıklı olup işimi yapıp yoluma devam edeceğim inşallah her zaman söylüyorum Galatasaray beni çağırırsa giderim çağırmazsa tribün orada her zaman gider destekleriz"

Kaynak: Mynet Spor