Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş karşılaşmasına maça hakem Artur Dias damga vurdu. Karşılaşmanın 2. dakikasında Germain'ın attığı gol öncesinde orta alanda Fabinho'nun Ozan Tufan'a müdahalesi sonrası Fenerbahçe faul bekledi. Ancak Portekizli hakem devam kararı verdi. Pozisyonun devamında Monaco golü buldu.

SKANDAL PENALTI KARARI
Fenerbahçe yine hakem skandalına maruz kaldı. Bu kez mücadelenin 18. dakikasında Dirar'ın ceza sahası içerisinde kendisini yer bırakmasıyla Portekizli hakem direk penaltı noktasını gösterdi. Ceza sahası içinde Hasan Ali topa kayarak müdahale etmek istedi ancak ne topa ne de Dirar'a bir temasta bulundu. Hakem bu pozisyon sonrası penaltıyı verdi..
DİAS PENALTIMIZI ES GEÇTİ
Temsilcimiz Fenerbahçe 58. dakikada art arda iki pozisyonda penaltı bekledi. Önce Van der Wiel'in sağdan ortasını rakip eliyle kesti. Ardından Van der Wiel ceza alanına girerken yerde kaldı. Her iki pozisyona da yakın olan Hakem Dias devam kararı verdi.

İKİNCİ IVAN BEBEK VAKASI
Geçen sene temsilcimiz Fenerbahçe, Braga maçında Ivan Bebek'in skandal kararlarıyla Avrupa'ya veda etmişti. Braga'nın evinde oynanan karşılaşmayı 4-1 kaybeden temsilcimiz mücadeleyi 8 kişiyle tamamlamıştı. Skandal kararlarıyla maça damga vuran Ivan Bebek, Volkan Şen, Alper Potuk ve Mehmet Topal'ı kırmızı kartla oyundan atmıştı. Vitor Pereira'yı ise tribüne göndermişti..