Zajc da çalışkanlığıyla bu beklentileri artıyor. İzin günlerinde bile çalışan ve antrenman yapan Zajc, profesyonelliğiyle alkış alıyor. Ülkesi Slovenya'ya gittiğinde bile programını hiç aksatmayan yıldız oyuncu, özel bir antrenör ile çalışıyor. 


Son olarak Trabzonspor maçının ardından 2 günlük izni olan Zajc, Slovenya'ya gitti ancak çalışmaya devam etti. 24 yaşındaki yıldız, çalışmalarını asla şansa bırakmıyor. Tüm programını büyük bir titizlikle uygulayan Zajc, her bir detayı not ediyor.
Vücuduyla alakalı tüm oranları, rakamları ve verileri bilen Sloven oyuncu, bu raporları profesyoneller eşliğinde götürüyor. Slovenya'da da antrenörü Matej Hocevar ile hep irtibatta olan Miha Zajc, hayatını antrenmanlarla geçiriyor. 

Bilhassa kondisyonunu artırmaya yönelik, sürekli geliştiren ve tekrarı sık programlar uygulanıyor. Zajc, sakatlıktan uzak kalabilmek adına vücudunu hep diri tutuyor. 

Takım antrenmanları, özel spor çalışmaları ve sağlık testlerini hiç aksatmayan başarılı futbolcu, kulüp içerisinde de beğeni topluyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da takdir edip, beğendiği Zajc'ın özellikle gelecek sezon orta sahada liderliği alıp, her anlamda kendini göstermesi tahmin ediliyor.



Kaynak:Milliyet