SABAH gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmalarını sürdürürken yıldız isimlere de teklifler geliyor.. Sarı-lacivertli ekibin Süper Lig'de liderlik koltuğuna olmasında önemli katkı sağlayan Altay Bayındır da Avrupa devlerinin gözdesi haline geldi.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi şimdiden 4 takımın radarında. Altay Bayındır'ın bonservis bedelini belirleyen Fenerbahçe yönetimi, 20 milyon euro'nun altındaki teklifleri göz önünde tutmayacak.

Fenerbahçe ilk 8 haftalık periyodu lider olarak tamamlarken, bunda Süper Lig'in en az gol yiyen iki kalecisinden biri olan Altay Bayındır büyük katkı sağladı. 

.23 yaşındaki milli file bekçisi, Avrupa takımlarının gündeminde yer aldı. Altay'ın talipleri arasında tanıdık bir kulüp var. Son senelerde Türk futbolcuları transfer ederek gündeme gelen Lille, Altay'ı yakın takipte.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta da bulunan ve oynadığı futbolla Avrupa'da konuşulan Ajax da Altay'ı gündemine aldı.

Hakan Çalhanoğlu'nun kariyerine devam ettiği İnter de Altay Bayındır'ı izleyen bir diğer kulüp.

Bu 3 kulübün yanı sıra İngiliz ekibi Newcastle United'ın da Altay Bayındır için teklifte bulunabileceği belirtiliyor. Son zamanda Okay Yokuşlu, Ozan Kabak, Ozan Tufan gibi milli futbolcular İngiltere yolunu tutmuşlardı.. Altay da bu isimlerin arasına adına yazdırabilir.

KAYNAK: NTV SPOR.