Ali Koç, başkanlık seçimi öncesi "Aykut hocaya saygım var ama taraftarın isteağini de görmezden gelemem" dese de Aykut hoca konusunda kararsız.

Tecrübeli çalıştırıcının, başkan ile yaptığı sohbette "İstifaya hazırım" demesine rağmen kesin bir cevap alamadığı bildirilirken, iki tarafında birkaç gün sonrası için yeniden görüşme kararı aldığı kaydedildi.

Ve bu buluşmada Aykut Kocaman'ın yeni başkandan kendisi ile düşünçesinde acele karar vermesini istediği gelen haberler arasında.

Buna göre Kocaman'a 3 takımdan teklif geldiği ve Sarı-Lacivertli hocanın "Benimle çalışmayı düşünmüyorsanız. Fazla bekletmeyin ben de planlarımı yapayım" dediği ifade edildi.

Aykut hocaya bu tekliflerden birinin İran'dan geldiği ve Fenerbahçe'de kazandığı ücretle aynı teklif olduğu öğrenildi. Fakat Kocaman bu teklifi kabul etmedi.

Diğer 2 teklif ise Türkiye'den yapıldı. Bunlardan birinin Kocaman'ın eski takımı Konyaspor olduğu vurgulandı.

Aykut hoca, Fenerbahçe yönetiminin vereceği karara göre geleceğini şekillendirecek.

YA BUVAC YA RAMOS

Yeni yönetimin Aykut Kocaman ile devam edilmeye karar verirse yerine düşünülen en güçlü adaylar Zeljko Buvac ve Juande Ramos durumunda. Ali Koç'un, Kocaman için kesin ayrılık kararı vermesi halinde bu iki isimden biriyle anlaşacağı dile getirildi. Ramos şu an boşta, Buvac'ın ise Jürgen Klopp'la arası kötü.




Kaynak:Fotomaç