Fenerbahçe'de son dakikada yenilen golle 3-3 biten Kayserispor maçının şoku atlatılabilmiş değil. Yöneticisinden taraftarına, teknik heyetinden futbolcusuna kadar herkes kelimenin tam anlamıyla bir yıkım yaşıyor. Bu durum Samandıra’ya da yansımış durumda...

Basında yer alan habere göre; teknik direktör Aykut Kocaman bu maçın analizinin yapıldığı bir toplantı gerçekleştirirken, özellikle 3-1’den sonraki bölüm için futbolcularına oldukça yüksek sesle sert uyarılar yaptı.

Kocaman, yan top zafiyeti, girilen pozisyonları değerlendirememe, adam paylaşımı, konsantrasyon gibi konu başlıklarında sahada yer alan, almayan her oyuncuya uyarılarda bulunurken, artık bu hataların son bulmasını istedi.

‘DOĞRULARI BULURSAK...’

Teknik direktör Aykut Kocaman futbolcularla yaptığı toplantıda, “Görüntümüz çok kötü. İnsanlar bizim için daha 10. haftada sezonu kapattılar yorumu yapıyorlar. Bu hataları yapmaya devam ederseniz bir şey değiştiremeyiz. Ama doğruları bulursak yanıldıklarını gösterebiliriz. Bunu gerçekleştirmek için de hataların artık son bulması gerekiyor” gibi ifadeler kullandı.