Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, İzmir'de açıklamalar yapıyor. Ali Koç'un açıklamalarından bir kısmı şu şekilde;

"Hayatlarımızı, Fenerbahçe'nin maç takvimine göre planlamayı; bayraklarımızı, binalara asmayı; yüz binlerce taraftarımızla Bağdat Caddes'inde şampiyon takımımızı karşılamayı; kısacası, eski heyecanımızı ve ihtişamımızı çok ama çok özledik."

"Başkanımızın önderliğinde, camiamızın 3 Temmuz kumpasına karşı, eşine rastlanamaz, engel tanımaz dik duruşu, her daim örnek olarak yerini almıştır ve almaya devam edecektir."

"Ülkemizde futbolun, TFF tarafından ulusal olarak oynatılmaya başlandığı 1923 yılından, 90'lı yılların sonuna kadar Fenerbahçe, rakiplerinin önünde olmuştur. 1959 öncesi sayılmayan şampiyonluklarda da rakiplerinden çok önde olan Fenerbahçemiz, her daim zirvede olmuştur."


"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAK ZORUNDAYIZ"

"3 Temmuz kumpasına karşı dimdik bir duruş sergileyen takımımız, 3-4 yıldır mali ve idari konuda sıkıntılar yaşamaktadır. Elimizi taşın altına koymak zorundayız. Gün, bugündür."

"Göreve geldiğimiz takdirde, kulübümüzün kasasına ciddi bir sermaye girişi yapabilmek için 4 Haziran'da çalışmalara başlayacağız. Sermaye kısmında elimizden geleni yapacağız."

"Mali sorunlarımızın ana nedeni olan futbolda günü kurtarma zihniyetinden acilen uzaklaşmak zorundayız. Bu sene şampiyon olalım da seneye bakarız deme lüksümüz kalmamıştır."

"Bir sistemden, futbol kültüründen, oyun tarzı olan, kendi oyuncularını yetiştiren, en etkili ve ekonomik transfer yapan bir kulüp yapısından bahsediyoruz. Benim çok sevdiğim ve sevgi beslediğim Altınordu yaparken, biz niye yapamayalım!" şeklinde açıklamalarda bulundu.