Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de yeni teknik direktörlük görevi için son dönemde ismi en çok geçen adayların başında gelen 48 yaşındaki Hırvat teknik adam Bjelica, Sarı Lacivertli kulüp ile görüştüğü yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Hırvatistan Ligi takımı Dinamo Zagreb ile yollarını ayırdıktan sonra henüz yeni bir takımla anlaşmaya varamayan Bjelica, Hırvat basınına konuştu. 

Futbol Arena'da yer alan habere göre; Deneyimli teknik direktörün açıklaması şu şekilde; ''Şu anda evdeydim. Fenerbahçe ile görüştüğüm yönündeki iddiaları gazetelerde gördüm. Ancak kimseyle görüşmedim veya tanışmadım. ''

Öte yandan kariyeriyle ilgili son olarak Avrupa'da bir takım çalıştırmak istediğini dile getiren Naned Bjelica şu ifadeleri kullanmıştı; "Para için Çin veya Avrupa dışındaki bir ülkeye gitmek istemediğini söyleyen Bjelica, "Tekifler aldım ama benim yolum belli. Rekabetçi futbol, dolu stadyumlar ve Avrupa'da bir takım çalıştırmak istiyorum. İspanya, İtalya ve Almanya benim tercihlerim. Tabi başka bir büyük bir ligden de teklif gelirse kabul ederim."