Boutaib'in menajeri Murat Ardıçlık, Aly Cissokho hakkında gündeme gelen Antalyaspor'dan ayrılacak ve Erzurumspor'a transfer olacak iddiasının gerçeği yansıtmadığını ifade ederken; Boutaib'in ise Fenerbahçe ile görüşmediğini ifade etti.

Zargo Traore ve Aly Cissokho hakkında bilgiler veren Ardıçlık, "Aly Cissokho hakkında gündeme gelen Antalyaspor'dan ayrılacak ve Erzurumspor'a transfer olacak iddiası gerçeği yansıtmıyor. Aly Cissokho, Antalyaspor'da çok mutlu. Kendisinin Antalyaspor taraftarına mesajı 'hep beraber kazanacağız' .Zargo Traore hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Ne kadar iyi oyuncu olduğunu oynayınca göreceğiz" dedi.

Boutaib hakkında Farid Khallaf'ın gündeme getirdiği 'Fenerbahçe ile görüştük' açıklaması hakkında bilgi veren Murat Ardıçlık, "Boutaib'in tek yetkilisi benim. Farid Khallaf'ın açıklaması gerçeği yansıtmıyor. Farid oyuncunun menajeri değil. Boutaib için yurt dışından iki tane teklif aldık. Bonservis ücreti noktasında anlaşma olmadı. Fenerbahçe ile de görüşmemiz olmadı" ifadelerini kullandı.




Kaynak:Ajansspor