Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle ameliyat olan Fernandao gitgide iyileşiyor.

Sol kolunda ve dirseğinde parçalı kırıklar oluşan Brezilyalı golcünün, uzun süren ve başarılı geçen operasyonun ardından tedavisine devam edildi. Çarşamba günü taburcu olması beklenen Fernandao için doktor ameliyatın hemen ardından ziyaretçi kabul etmedi. Ameliyatın ardından uzun bir süre uyutulan Fernandao, bu sebepten dolayı hiçbir takım arkadaşıyla veya yöneticiyle görüşemedi ve ziyaretine gidilemedi.

TAKIMI TEMSİLEN VOLKAN DEMİREL VE İSMAİL HASTANEDEYDİ

Fenerbahçe kadrosundaki oyuncuların büyük bölümünün milli takımlarda olması sebebiyle Kaptan Volkan Demirel ve İsmail Köybaşı, ameliyat sırasında ailesinin yanında bulundu ve oyuncuya destek verdi. Ameliyat öncesinde operasyonu gerçekleştirecek olan doktor, ameliyatın uzun süreceğini ve hemen akabinde Fernandao'nun uyutulacağını, bundan dolayı kimseyle görüşemeyeceğini hem ailesine hem de takım arkadaşlarına iletti.
ÇARŞAMBA GÜNÜ TABURCU OLACAK
Doktorun bu açıklamalarından sonra ailesine ve oyuncuya geçmiş olsun dileklerini ileten kaptan Volkan Demirel ve İsmail Köybaşı, hastaneden ayrılarak bu yaşananları diğer takım arkadaşlarıyla paylaşınca ziyaret faslı şimdilik ertelenmiş oldu.