Anlaşma Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ve Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı arasında imzalanırken töreni izleyen başkan Ali Koç daha sonra mikrofonu elini alıp önemli açıklamalarda bulundu.

'FUTBOLDA DA İŞBİRLİĞİ ARZU EDİYORUZ'

2019-20 sezonunun sadece Fenerbahçe açısından değil tüm kulüpler için kolay olmadığını belirten Koç daha büyük sponsorluk anlaşmaları hedeflediklerini vurgularken şunları söyledi:

"İbrahim Balarısı ile göreve geldiğimiz andan itibaren bir şey yapmaya çalışıyoruz. Bu yıla nasip oldu. Hayallerimizde daha büyük sponsorluk anlaşmaları var. Önümüzdeki yıl futbol için iş birliği arzu ediyoruz.

'AZİZ BEYİN VİZYONU İÇİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

Sponsorlukta büyük-küçük yok. Rakiplerin küçülmeyi tercih ettiği bir ortamda Aziz Bey'in koyduğu vizyon içinde büyük kulüp olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda kadın ve erkek voleybolda sponsorluklar gerçekleştirdik.

Taraftarlarımız bazen bizlere 'Amatörleri bırakın, futbola odaklanın' diyerek kızıyor. Bu bir duruş ve anlayış. Buralara gerçekleştirilen yatırımların alınıp futbola yatırılması gibi bir durum yok. Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde ne kadar harcayacağınız belli, Bu yüzden diğer öbür taraflarda ödün vermemek için çabalıyoruz.

'CAMİAYA SESLENİP BİRKAÇ KONUYA AÇIKLIK GETİRECEĞİM' 

Maaşlar nasıl ödenecek, bu gemi nasıl yüzecek diye düşünüyoruz. 2019-2020 yılı maddi olarak hiçbir kulüp için kolay değil. Her yıl daha da zorlaşıyor. Milli maç arasında camiamıza sesleniş yapmak istiyorum. Daha zamanı için karar vermedik ancak birkaç konuya açıklık getirmek istiyorum."

KADIN BASKETBOLA İLK SPONSORLUK

Sarı-lacivertlilerin başkan yardımcısı Burhan Karaçam ise Kadın Basketbol Takımı'na ilk kez bir sponsora kavuştuğunu belirtirken takımın çok değerli bir Fenerbahçeli olan İbrahim Balarısı'nın bonkörlüğünde Fenerbahçe Öznur Kablo olarak ligde yerini alacağını ifade etti.

1 YILLIK ANLAŞANIN RAKAMI AÇIKLANMADI

Karaçam anlaşmanın 1 yıllık olduğunu belirtirken rakam açıklamaktan kaçındı. Fenerbahçe Başkan Yardımcısı imzanın maddi yönünün özel olduğunu vurgulayarak büyük bir katkı aldıklarını söylemekle yetindi.

Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, çok mutlu olduklarını belirtirken ligde ve Avrupa'da şampiyonluktan şüphesinin olmadığını söyledi.

Kaynak:Asist Analiz