Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Caner Erkin, geçtiğimiz haftalarda kritik Trabzonspor maçı öncesi kadro dışı kalırken, bu olayın yankıları haftalardır devam ediyordu..

Sakatlığı bulunmamasına rağmen tesislerde kadroda olmadığının haberini alan tecrübeli sol bek, hiçbir şey demeden sessiz bir şekilde Samandıra'dan ayrılırken, Caner'in hafta içi takımla yapılan toplantıda "Fenerbahçe böyle oynamaz daha çok hücum yapmalıyız" diye bir ifade kullandığı ve bu yorumun Sarı Lacivertli teknik direktör Erol Bulut'un hoşuna gitmediği ifade edilmişti.

3 haftadır takımdan ayrı olan milli futbolcu için Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı...

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de sol kanadın vazgeçilmez isimlerinden olan ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Caner Erkin affedildi. Milli oyuncu, takımının dün gerçekleştirdiği idmanda yer aldı.

3 hafta önceki Trabzonspor maçı öncesi hafta içi takımla yapılan toplantıda teknik direktör Erol Bulut'a "Fenerbahçe böyle oynamaz daha çok hücum yapmalıyız" şeklinde bir çıkış yapan ve bunun üzerine kadro dışı kalan Caner'in kısa süre önce telefonla konuşarak özür dilediği Bulut'a buna benzer bir olayın bir daha gerçekleşmeyeceğini belirttiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve teknik heyet arasında yapılan toplantının ardından Caner'in takıma dahil edilmesine karar verildi.

Trabzon maçı kadrosuna alınmayan ve o günden beri takımdan ayrı çalışan tecrübeli sol bek Caner Erkin'in Gençlerbirliği maçıyla takıma dönmesi bekleniyor.

Erkin bu sezon Sarı Lacivertli forma ile çıktığı 26 maçta takımına 7 asist ile katkı sağladı.

Kaynak: Fotomaç

.