Fenerbahçe'nin devre arasında Leganes'e kiraladığı Diego Reyes menajeri transfer açıklamasında bulundu. Meksika basınına konuşan Matias Bunge, Reyes'in sezon sonunda Fenerbahçe'ye döneceğini ve oyuncusunun geleceğiyle ilgili şu anda net bir gelişmenin yaşanmadığını belirtti. 

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği ancak beklentileri karşılayamayan Diego Reyes, ocak ayında Leganes'e kiralanmıştı. Meksikalı futbolcunun menajeri Matias Bunge yaptığı açıklamada oyuncunun Fenerbahçe'ye geri döneceğini belirterek, "Reyes şu anda Leganes'te kiralık olarak forma giyiyor. Sezon bitince Fenerbahçe'ye dönmek zorunda. Bir şey değişirse şu anda size söyleyemem." dedi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Leganes'te mutlu olduğunu söyleyen Diego Reyes, burada tanınmadığını ve fakat Madrid'in kültürünü sevdiğini söyledi. 

Diego Reyes yaptığı açıklamada, Gerçek şu ki, "Burada beni kimse tanımıyor. Caddede yürürken veya toplu taşıma araçlarında giderken de aynı şekilde." diye konuşurken "Madrid harika bir şehir. Gelecek planları yapmam için erken ama şu anı konuşacak olursak burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu söyleyebilirim. Hedeflerimizi gerçekleştirebilirsek bizim için harika olacak." 



Kaynak:Futbol Arena