35 dakika sahada kalan, 22 sayı, 9 ribaunt ve 2 blokla oynayıp, Fenerbahçe’nin Bogdanovic’le beraber en etkili ismi olan Udoh, salı günü tüm taraftarları maça beklediğini söyledi. Atina’ya kazanmak için geldiklerini dile getiren Amerikalı pivot, “Tabii ki işimizin zor olacağını biliyorduk. Özellikle salonda zor bir ortam vardı. Ama biz sertliğimizi gösterdik. Saha avantajımız yoktu ama biz Fenerbahçe’yiz. Tam kadro ve sağlıklıysak her maçta bizim favori olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

‘Çoğu takım için zor bir deplasman’

Yoğun bir atmosferde oynadıklarını ama bu durumdan çok etkilenmediklerini vurgulayan Udoh, “Burası çoğu takım için zor bir deplasman. Taraftarlar rakibi baskı altına almak için çok uğraşıyor. Ama biz saha içine konsantre olduk. İşimizi yaptık. Obradovic de burada kazanamıyordu. Ama iki kez üst üste kazandı. Çok mutluyum” diye konuştu.

‘Şu an yorgunum ama buna değer’

Salı günü sezonun en büyük maçını oynayacaklarını dile getiren tecrübeli pivot, “Bu maça da hazırız. Önümüzde bir kaç gün var. Maçları tekrar izleyeceğiz. Coach bize nasıl oynamamız gerektiğini yine en iyi şekilde anlatacak. Şu an çok yorgunum. Sesim bile zor çıkıyor. Ama buna değer. Fazlasıyla değer. Salı günü taraftarımızla birlikte bir kez daha kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız bize inanıyor. Salonu yine dolduracaklardır” diye görüş bildirdi.