Son 2 iç saha maçında Galatasaray ve Göztepe'ye mağlup olan Fenerbahçe'de Erol Bulut Trabzonspor maçını çıkış maçı olarak görüyor.

Maçı kazanmaktan başka şansları olmadığı oyuncularına özellikle belirten Bulut, karşılaşma öncesi son bir toplantı yaptı. 

Bulut; "Özellikle sahamızda kaybettiğimiz puanlar zirvenin gerisinde kalmamıza sebep oldu. Artık puan kaybına tahammülümüzün olmadığı bir sürece girdik. Trabzonspor'a karşı hedefimiz yalnızca 3 puan kazanmak olmayacak. Oynayacağımız futbol ve mücadelemizle Türkiye'nin en iyisi olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz" dedi.

SEZONA YENİDEN BAŞLARIZ
Genç hoca, sözlerine şöyle devam etti: "Daha önce söylediğim gibi sahaya odaklanacağız, işimiz sahada. Saha dışına kulaklarımızı tıkayıp, işimize bakacağız. Kalan 15 maçımızdaki en zorlu 90 dakikalardan birini oynayacağız. Başlangıç düdüğünden itibaren oyundan kopmayacağız. Sonuna kadar savaşacağız. Göztepe karşısında yaptığımız hataların tekrarlanmasını istemiyorum. Hücuma çıkarken savunmada bıraktığımız boşluklar başımıza iş açtı. Daha tedbirli ve disiplinli oynayacağız. Trabzon'da yeni bir başlangıç yapacağız."

FOTOMAÇ

.