Moses'ın düşen performansının ardından oyuncu ile özel bir görüşme yapan Ersun Yanal, "Şu anda kötü bir dönemden geçiyoruz, takımın yapısı da seni etkiliyor olabilir ancak bu dönemde sana çok fazla ihtiyacım var. Önümüzde çok kısa bir zaman kaldı ve bu haftalarda takıma liderlik etmeni istiyorum" dedi.


5 TRANSFERDEN 4'Ü GOL ATTI

Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna kattığı 5 oyuncunun 4'ünden skor katkısı aldı. Yeni transferler Sadık Çiftpınar, Victor Moses, Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Miha Zajc arasından sarı-lacivertli formayla gol atan ilk oyuncu Victor Moses oldu.

Fenerbahçe'ye İngiltere'nin Chelsea takımından kiralık olarak katılan ve transferiyle büyük ses getiren Moses, Göztepe maçında takımının ikinci golünü attı. Moses ayrıca Çaykur Rizespor karşısında da penaltıdan ağları sarsarak yeni transferler arasında 2 gol atan ilk isim durumunda bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde yeni transferlerden en büyük katkı ise derbide Beşiktaş'a karşı alındı. Rakibi karşısında soyunma odasına 3-0 yenik giden Fenerbahçe, ikinci yarıda yeni transferlerinin golleriyle maça tutundu.

Fenerbahçe'nin İtalya'nın Empoli takımından kadrosuna kattığı Sloven oyuncu Miha Zajc Beşiktaş maçında takımının ilk golünü attı. Bu oyuncunun golünden sonra ikinci gol de bir yeni transferden geldi. Sarı-lacivertlilerin devre arasında ilk transferi olan ve taraftar ile arasında kısa sürede önemli bir bağ oluşan Sadık Çiftpınar, takımının ikinci golüne imza koydu.

Fenerbahçe'ye yeni transferlerden son katkı ise Serdar Aziz'den geldi. Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor maçında beraberlik golünü yeni transferinden buldu.

Fenerbahçe'de böylece son 4 karşılaşmada yeni transferlerin 4'ü birden golle tanıştı.

GOL ATAMAYAN TEK TRANSFER TOLGAY

Fenerbahçe'de yeni transferler arasında golle tanışamayan tek isim Tolgay Arslan oldu. Transferi sebebiyle uzun süre kamuoyunda gündemi meşgul eden Tolgay, Ersun Yanal döneminde en çok forma giyen oyuncular arasında yer aldı. Tolgay, gol atamamasına karşın gösterdiği performansla taraftarlarını mutlu etmeyi başardı.


Kaynak:Sporx