DURAN TOPLARA DİKKAT
Tecrübeli teknik adam Sivas'ın kontralarına önlem almaya çalışırken takımına özellikle duran toplarda hata yapmamaması için bu pozisyonları antrenmanlarda tekrar sık sık tekrar ettiriyor.

Spor Toto Süper Lig'de bitime 9 hafta kala düşme korkusunu yakından hisseden F.Bahçe son Başakşehir yenilgisiyle artık hesap kitap yapmaya başladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın maç bitiminde "Bazı oyuncularım F.Bahçe'nin ağırlığını kaldıramıyor" şeklindeki açıklaması takım içindeki sorunları gözler önüne sererken tecrübeli teknik adamın Sivasspor ile oynanacak mücadelede büyük değişikliğe gideceği haberleri kulaktan kulağa dolaşıyor.

DEĞİŞİM KAPIDA

Yanal'ın özellikle hücum ve orta sahadaki tercihlerini değiştireceği konuşulurken, Başakşehir mücadelesi öncesi sarı-lacivertli taraftarlar arasında yaşanan olaylar da moralleri bozdu. Son 5 lig maçından sadece 1 galibiyet çıkartabilen Kanarya'nın sorunlarına Yanal da çare olamazken takımın deplasmandaki grafiği hayal kırıklığı yaratıyor. Deplasmanda galibiyet hasreti 10 maça çıkarken F.Bahçe 13 deplasmandan tek galibiyet aldı ve 5 beraberlik, 7 yenilgi elde etti.


Kaynak:Takvim