Fenerbahçe yönetimi 4 Nisan’da Fener Ol kampanyasını başlatacak… Bu projeden önce Aziz Yıldırım yönetimi kulübe gelir sağlamak için 2014 yılında "Hedef 1 Milyon Üye" projesi yapmıştı. 2018 Şubat ayında Aziz Yıldırım’ın  açıklamasına göre projede rakam 50 bin kişiye ulaşmıştı.

Temsili üyelik için 2 bin, kongre üyeliği için 10 bin TL toplandı. O proje kapsamında ne kadar toplandığı açıklanmadı. Ayrıca Ali Koç yönetiminden “Hedef 1 milyon üye” projesi kapsamında da bir açıklama yapmadı.

Fener Ol kampanyasından gelen parayla alt yapı hamlesi

Fenerbahçe camiası Fener Ol kampanyasına konsantre… Beklenen gelir 65 milyon Euro yaklaşık 350 milyon TL. Bu gelir kulübün kasasına girince UEFA’dan ceza alınmasının önüne geçilecek.

Peki bu parayla Ali Koç ne yapacak? Koç eğer beklenen rakama ulaşılırsa  Yüksek Divan Kurulu Üyeleri karşısında bahsettiği alt yapı projesini hayata geçirecek. “Görev süremizin ilk döneminde altyapıya yönelik yoğun bir çalışma programımız olacak. 7 ya da 8 tane sahayı içerisinde barındıran bir altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz. İkinci dönemimizde ise, A takımımızı da bu tesisin içerisine dahil etmeyi hedefliyoruz” dediği proje için düğmeye basacak.




Kaynak:Fotospor