Süper Lig'de kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de sürpriz isimler ortaya atılmaya devam ediyor. Moses, Sadık, Serdar Aziz ve Tolgay Arslan transferleri ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de gözler santrafor transferine çevrildi. Bu sezon forvet hattındaki oyunculardan istediği verimi alamayan sarı lacivertliler, yeni bir transfer ile birlikte bu sorunu çözmeyi planlıyor.

TEK ENGEL ISLAM SLİMANI!

Transferin son gününde bir forvet oyuncusu ile anlaşması beklenen Fenerbahçe'de en büyük engel Islam Slimani'nin ayrılmak istememesi durumu sarı lacivertli yönetimin elini kolunu bağlayan detaylar arasında bulunuyor. Yönetim Islam Slimani'yi takımdan ayrılması için ikna etme çalışmalarına devam ediyor. İşte Fenerbahçe'nin transferin son günü yapması muhtemel forvet transferleri…

İLK ADAY CASTILLO

Fenerbahçe'de forvet transferinde ilk ve en önemli aday Nicolas Castillo! Yıldız futbolcunun kulübü Benfica ile şartlarda anlaşayan sarı kanarya, Castillo ile de anlaşma sağladı. Transferin önündeki en büyük engel ise Islam Slimani'nin takımdan ayrılmak istememesi oluyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın daha önce istemediğini belirttiği ve oynatmayacağını söylediği Slimani bu durumlara rağmen takımda kalmaya karar verdi. İki tarafın restleşmesi sonrası ise Fenerbahçe'nin forvet transferinde sorun yaşandı. İslam Slimani'yi isteyen kulüpler arasında ise Cardiff City ve Real Betis bulunuyor.

ADEBAYOR'DA GÜNDEMDE!

Slimani'nin gitmek istememesi bu transferi zora sokarken, son ana kadar ikna çabaları sürüyor. Olası bir ikna etme durumunda Castillo transferinin yetişememe ihtimaline karşı Fenerbahçe alternatif olarak Başakşehir'de 4. Forvet konumuna düşen Adebayor'u 6 aylığına kadrosuna katmayı planlıyor. Sezon sonuna kadar Adebayor ile götürüp yeni sezon için transfer çalışmalarına başlama planı olan Sarı Lacivertli yönetim transferin son gününde de çalışmalarını sürdürüyor.


Kaynak:Sabah