Sarı lacivertli kulüp Faslı Hakim Ziyech ve Younes Belhanda ile Fransız Mathieu Valbuena isimleri üzerinde dururken, bu futbolcuların yüksek maliyetleri nedeniyle beklemeye geçti. Pereira ise yeni bir 10 numara transferi yapılmaması halinde elindeki bazı futbolcuları bu mevkiide kullanabileceğine inanıyor.

Portekizli teknik adam, kaliteli bir kadro kurmaya çalıştıklarını ve yapılan transferlerden memnun olduğeunu ancak bir takım gerçekleri de göz önünde bulundurmaları gerektiğini söyledi.

Vitor Pereira, sarı lacivertli takımın Yunan temsilcisi Panathinaikos'u 2-1 yendiğıi maçta sergilediği oyunu beğendiğini belirtti ve Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacakları maça iyi bir şekilde çıkmak için hazırlandıklarını ifade etti.

Bu arada Panathianikos maçında yüzüne aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Fabiano Riberio, üst dişler, üst dudak ve yanakta oluşan travmalar nedeniyle ameliyat edildi. Brezilyalı file bekçisinin operasyonunun başarılı geçteği ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.  


AJANSSPOR