Renda, konuşmasında Lauvergne ve Datome'nin kesinlikle F4'te olamayacağını aktarırken, Vesely ve Kalinic için de kötü haberi verirken, "Bizim için çok önemli Joffrey ve Gigi Datome kesinlikle yok. Zaten açıklamalar oldu. Herkes soruyor burada, gizli mi tutuyorsunuz diye. Bizde hiçbir şey gizli tutulmaz. Gönül oynamalarını isterdi ama yok. Jan Vesely ve Kalinic de idmanlara çıkacak, hoca durumlarına bakacak. Onlarınki de şu anda oynayamazlar gibi gözüküyor. Tabii bilemeyiz, nasıl dönecekler, tedavileri nasıl geçti. Onları maç sabahına kadar bekleyeceğiz." dedi.


"KUPAYI GETİRMEK İSTİYORUZ"

Cenk Renda, konuşmasının devamında Melih Mahmutoğlu'nun sakatlıklar sonrası yaptığı açıklamaya atıfa bulunarak, "Biz Fenerbahçe'yiz. Çıkacağız, eksik olmamıza rağmen kaptan Melih'in de dediği gibi iki kişilik oynayacağız. Finale çıkıp kupayı Türkiye'ye getirmek istiyoruz. Anadolu Efes'e de buradan başarılar diliyoruz." dedi.

"KİM ÇIKARSA ÇIKSIN SAVAŞACAK!"

Fenerbahçe Beko'nun tecrübeli ismi Melih Mahmutoğlu, takımda yaşanılan sakatlıklara ilişkin, "Sadece üzücü hava var. Kimse istemezdi böyle sakatlıklar olsun. Ama biz kendimize inanıyoruz. Kim sahaya çıkarsa çıksın savaşacaktır. Ama negatif hiçbir şey yok. Oynayan oyuncular elinden gelenin fazlasını verecek. Çok daha fazla savaşmamız gerekiyorsa savaşacağız. Sonuçta biz oraya kupayı almaya gidiyoruz" demişti.



Kaynak:Sporx