Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda Sivas Belediyespor'u 4-0 mağlup ederken, teknik direktör Erol Bulut sağ bekte Uğur Kaan Yıldız'a şans verdi.

18 yaşındaki genç futbolcu, Sarı Lacivertli takım ile ilk maçına çıkarken oyuncunun profesyonel sözleşmeye imza attığı ortaya çıktı.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında bir gol atıp, bir asist yapan Serhat Ahmetoğlu'nun yanı sıra Uğur Kaan Yıldız, kaleci Bartu Kulbilge ve orta saha Fatih Yiğit Şanlıtürk ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladığı belirtildi.

Sarı Lacivertli kulüp bir yandan gençlere imza attırırken bir yandan da Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor önünde de gençlere şans verdi. Orijinal bölgesi orta sahanın solu olan Uğur Kaan Yıldız, ilk yarıda tutuk gözüktü.

Uğur Kaan, etkili bindirmeleriyle ikinci yarıda etkili bir performans sergiledi.

Sarı Lacivertli teknik direktör Erol Bulut, sağ açıkta Ferdi Kadıoğlu'na forvet arkasında Ömer Faruk Beyaz'a görev verdi.

Bu sezon geniş kadroda kendine yer bulmakta zorlanan Ferdi Kadıoğlu ve genç yıldız Ömer Faruk Beyaz da maçın iyileri arasında yerini aldı.

Özellikle Ferdi'nin sağdan bindirmeleri, arkadaşlarına attığı paslar etkili olurken genç yıldız iki golün asistini de yaptı.

Öte yandan genç futbolcuların sergilediği bu performans Beşiktaş derbisi öncesi Sarı Lacivertli teknik heyeti sevindirdi..

Kaynak: Fotomaç