Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli, bu konuda başkan Ali Koç'tan yetki isterken, aklındaki isim ortaya çıktı..

Yabancı teknik adam konusunda ısrarcı olan Comolli'nin, sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine gelen Zeljko Buvac'la görüştüğü geçtiği öğrenildi..

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un 17 yıldır yardımcılığını yapan 57 yaşındaki hoca, geçtiğimiz sezonun son haftalarında İngiliz ekibiyle yollarını ayırmıştı..

KLOPP'UN BEYNİ!

Klopp'un birinci yardımcılığını yaptığı Liverpool'daki görevinden nisan ayında ayrılan Zeljko Buvac, henüz takım çalıştırmıyor..

2001 yılında Mainz'da Jürgen Klopp'un yardımcısı olan 57 yaşındaki hoca, sırasıyla Borussia Dortmund ve Liverpool'da da birlikte çalıştı..

Milli futbolcumuz Nuri Şahin de, Dortmund'da birlikte çalıştığı Buvac için, "Klopp'un ikizi gibi" ifadesini kullanmıştı..

LİSTE KABARIYOR

Sarı-lacivertlilerin yabancı teknik adamlar arasında Buvac'la anlaşamaması halinde Vincenzo Montella ve Quique Flores'le temasa geçeceği ileri sürüldü.
.
Geçtiğimiz sezon çalıştırdığı Sevilla ile yollarını ayıran 44 yaşındaki İtalyan Montella, hücum futboluyla öne çıkıyor..

Geçtiğimiz sezonun başında çalıştırmaya başladığı Espanyol ile bitimine iki hafta kala yollarını ayıran 53 yaşındaki İspanyol Flores ise Atletico Madrid, Valencia, Watford ve Benfica gibi takımları çalıştırdı..

"ŞAMPİYON YAPARIM"

Fenerbahçe'nin başında iki kez şampiyonluk yaşayan Cristoph Daum'dan mesaj var... Alman hoca, 2003-06 ve 2009-10 sezonlarında çalıştırdığı sarı-lacivertlilerde bir kez daha teknik direktörlük görevine aday olduğunu söyledi.
.
Son olarak Romanya Milli Takımı'nda görev yapan 64 yaşındaki hoca, "Her zaman Fenerbahçe'de görev yapmak isterim ve bu takımı şampiyon da yaparım" sözlerini sarfetti.



Kaynak:Fotomaç