UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe sahasında Vardar'ı ağırladı. İlk mücadeleyi deplasmanda 2-0 kaybeden temsilcimiz, Kadıköy'de de rakibine 2-1 yenildi ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf temsilcimiz oldu.

Rakibini karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren kendi yarı sahasına hapseden Fenerbahçe, taraftarının da desteğiyle etkili bir oyun ortaya koydu.

İlk yarı Fenerbahçe baskılı oyunuyla pozisyonlar bulsa da aradığı golü bulamadı ve ilk devre golsüz tamamlandı.

İkinci yarı ise ilk yarı gibi hızlı geçti..

61.dakikada Valbuena'nın kullandığı köşe vuruşu ile Skertel kafasıyla Neustadter'in önüne indirdi ve gelişine vuruş ile Neustadter skoru 1-0 yaptı..

Vardar'ın bu gole cevabı gecikmedi.Mücadelenin 68. dakikasında hızlı gelişen Vardar atağında orta sahadan gönderilen uzun pasla Jambul Jighauri, sağ çaprazda buluştu. Jighauri, ceza sahası içerisine girdikten sonra savunmada Mauricio Isla topu uzaklaştırmak istedi ancak top Jighauri'ye çarparak yavaşça çizgiyi geçti ve top ağlarla buluştu.

90. dakikada hızlı gelişen Vardar atağında Tigran Barseghyan'ın pası ile ceza sahası içrisinde sağ çaprazda topla buluşan Nikola Gligorov'un çektiği şut Carlos Kameni'nin sağından ağlarla buluştu bu golel Vardar 2-1 öne geçti.

Fenerbahçe'nin elenmesiyle birlikte ülkemizi Avrupa'da Beşiktaş,Medipol Başakşehir ve Konyaspor temsil edecek..