Bir süredir bu ülkede defans, orta saha ve forvet takviyesi için görüşmelerini sürdüren Fransız futbol adamının, ilk olarak Janssen'in tekrar kiralanması için Tottenham'la masaya oturduğu bildirilmişti.

Önceki gün gelen haberlere göre de forvet Assombalonga'nın kiralanması konusunda Middlesbrough ile pazarlık yaptığı haberi İngiliz basınına yansımıştı.

Everton'un kanat forveti Yannick Bolasie'nin de şartlarını görüşmek için menajeriyle bir araya gelen Comolli, son temasları da Arsenal'in orta sahası Jack Wilshere ve Manchester United'lı sol bek Luke Shaw için kurdu.

Buna göre Sarı-Lacivertli direktörün ilk olarak sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Wilshere ile buluştuğu kaydedildi.

Comolli'nin kulübü ile yeni kontrat imzalamayan 26 yaşındaki İngiliz'e imza parası karşılığı transfer teklifinde bulunduğu bildirildi.

Fenerbahçeli yetkilinin yine aynı şekilde ay sonunda serbest kalacak olan Shaw'ın şartlarını öğrenmek amacıyla Stellar Football şirketinden bir menajerle görüşüp Wilshere'e sunduğu anlaşmayı ilettiği kaydedildi.

Bu iki İngiliz oyuncuyu bonservis ödemeden transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, diğer isimleri de kiralık olarak kadroya katmak istiyor.

Bir süre daha Ada'da kalacak olan Comolli'nin bahsi geçen futbolculardan bir ya da birkaçıyla Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

AYRILIK SİNYALİ

Jack Wilshere geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaştığı, "Sayfayı çevirmek ile kitabı kapatmak arasında karar vermen gereken zamanlar olur" mesajıyla ayrılık sinyali vermişti.





Kaynak:Fotomaç