Gsterdiği performanstan oldukça memnun olunan Mauricio Isla ile sözleşme uzatma görüşmelerine başlayan Fenerbahçe Yönetimi, Şilili futbolcunun sezon sonunda sona erecek sözleşmesini 1+1 yıl daha uzatma kararı aldı. Isla, sözleşme süresi ve teklif edilen ücreti kabul ettiği takdir de sarı lacivertli formayı giymeye devam edecek.

Kiralık oynadığı Alanyaspor'da gösterdiği performansla yeniden Fenerbahçe'ye dönen ve tekrardan A Milli Takım'a kadar yükselme başarısı gösteren Ozan Tufan'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlayan Fenerbahçe Yönetimi, milli futbolcuyu 3 yıl daha takımda tutmak istiyor.

Düşürülmesi planlanan yabancı sınırından dolayı kadrosundaki yerli sayısını yüksek tutmak isteyen Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda Tolga Ciğerci'nin de sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım ile de görüşen Fenerbahçe, milli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme süresi üzerinden görüşmesi devam ediyor.

KAYNAK: SUPERHABER