Fenerbahçe Teknik Direktör Ersun Yanal, gelecek sezonun transfer çalışmaları için yönetime rapor sundu. Raporunda kulübün mali durumundan haberdar olduğunu belirten Yanal; Isla’nın yanına bir sağ bek, Hasan Ali’nin yanına bir sol bek, Skrtel kalmazsa bir stoper, Mehmet Topal’ı destekleyecek bir ön libero, Valbuena’nın durumuna göre bir veya iki sol açık ve Soldado’nun durumuna göre 2 veya 3 forvet istediğini yazdı.

YANAL SEZON BAŞINDA BARIŞ’I SAĞ BEKTE DENEYECEK

Yanal buna rağmen finansal durumu göz önüne alarak; iki kanat beklerini Dirar ve İsmail’le yedekleyebileceğini hatta Barış’ı sağ bek olarak deneyebileceğin, Jailson’dan yararlanmaya çalışabileceğini Ozan’ı kadrosunda tutabileceğini, Frey’i de zorlayacağını belirtti.

6 OYUNCU İÇİN SON ŞANS! TALİPLERİ ÇIKARSA SATILACAK

Yanal; Barış Alıcı, Ozan Tufan, Jailson, Eljif Elmas, Frey ve Ferdi’yi sezon başı kampında son bir şans vereceğini raporuna ekledi. Bu oyuncuların göstereceği performansa göre gelecek sezonun kadrosunda yer alıp almayacaklarını kendilerinin belirleyeceği notunu düştü. Tecrübeli teknik adam bu isimlere talip çıkması durumunda değerlendirilmesini istedi.



Kaynak:Fotospor