Süper Lig'deki Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir mağlubiyetlerini Fatih Karagümrük karşısında telafi etmek isteyen Fenerbahçe'de en çok merak edilen konulardan biri orta saha kurgusu...

Elinde Mesut Özil, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Dimitrios Pelkas ve Mert Hakan Yandaş olmak üzere toplam 7 orta saha oyuncusu bulunan Sarı Lacivertli teknik direktör Erol Bulut, istediği orta saha kurgusunu sahaya yansıtmak için sakatlıkların düzelmesini bekliyor.

Fenerbahçe'de genç çalıştırıcının, Luiz Gustavo Dimitrios Pelkas ve İrfan Can'ın iyileşmesinin ardından orta saha kurgusunu Gustavo-İrfan Can, Mesut Özil ve Pelkas'tan oluşturacağı ifade edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bu 'Rüya Dörtlü'nün 28 Şubat'taki Trabzonspor maçında sahada olacağı iddia edildi.

21 Şubat'taki Göztepe mücadelesinde İrfan Can Kahveci ve Pelkas'ın ilk 11'de olmasa da oyuna sonradan dahil olabilecekleri belirtilirken, Trabzon'daki karşılaşmada ise ilk 11'de forma giymeleri bekleniyor..

Öte yandan sakatlığı nedeniyle iki hafta daha forma giyemeyecek olan yıldız futbolcu Gustavo'nun Trabzon maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Brezilyalı yıldızın sakat ayağına yükleme yapmadan çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Alternatifi bulunmayan tek isim olan Gustavo'nun yetişmemesi halinde ön liberoda yine Ozan Tufan görev yapacak.

Kaynak: Fotomaç