Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin başkan vekili Semih Özsoy, Lig'i bilen biriyle yola devam edileceğini daha önce açıklamıştı. Sarı Lacivertli kulübün gündeminde sürpriz bir isim olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe teknik direktörlük için düşündüğü Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Erol Bulut'un elini kolaylaştırmak istiyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun ardından Sarı Lacivertli takımda şimdi de Dirk Kuyt ile temas kurulduğı öne sürüldü..

Hollandalı eski futbolcu Fenerbahçe'de oynadığı dönemde önemli izler bırakmış ve Sarı Lacivertli taraftarın sevgilisi olmuştu.

Düşünmek için zaman istediği belirtilen Feyenoord U19 takımının teknik direktörü Kuyt dışında Fenerbahçe'de Tuncay Şanlı ismi de teknik ekibe katılacağı iddia edilen adaylar arasında yer alıyor..

Sarı Lacivertli başkan Ali Koç'un özellikle istediği Kuyt, şu anda futbolu bıraktığı Eredivisie Ligi ekibi Feyenoord'ta altyapı hocalığı yapıyor. Öte yandan Kuyt'a teklifini ileten Sarı Lacivertli kulübün eski oyuncusundan cevap beklediği ifade edildi.

Kaynak: Super Haber